Kunagi olid raudteelased suure au sees ja olla raudteelane oli väga prestiižne ja auväärt amet. aastakümneid tähistati NSVL territooriumil iga aasta augusti esimesel nädalavahetusel selle auväärt elukutse päeva. Aastad on edasi läinud ja ajad on muutunud ning see pidupäev minevikku jäänud. meie otsene kohus on seda päeva siiski kõigile meelde tuletada, sest kes minevikku ei mäleta elab tulevikuta. Teeme sügava kummarduse endistele ja praegustele raudteelastele tähistades nende kunagist pidupäeva aurupäevadega. On ju ajalukku läinud auruvedur raudteede kuningas ja sümbol ning igale raudteelasele südamelähedane.

Meie aururongi sõidud toimuvad laupäevase ja pühapäevase sõiduplaani alusel. Pileti hinnad on vastavalt hinnakirjale, mis on väljas meie koduleheküljel. Vajadusel teeme lisareisi kell 14:00. Tasuda saab meil traditsiooniliselt sularahas või mobiiltelefoniga ülekande abil koha peal. Ette registreerida ei ole vaja. Lisaks töötab suveniiri pood, kus saab osta ka raudtee ajaloo raamatuid ning suveniire. Töötab ka kohvik. Kohvikus saadaval kohv ja karastusjoogid, suupisted ja söök. Tühja kõhtu ei pea tundma! Videosaalis näeb digitaalnäitust kitsarööpmelistest aururongidest Eestis.

Ootame teid lahkesti aurutama!