13. augustil täitub 120 aastat päevast, mil avati ametlikult rongiliiklus kitsarööpmelisel raudteel Viljandi ja Tallinna vahel. Meie tähistame seda sündmust aurupäevadega. Aururong sõidab vastavalt laupäevasele ja pühapäevasele sõiduplaanile. Vajadusel teeme lisareisi ka kell 14:00. Rongis sõitjad peavad jälgima kehtivaid ohutusnõudeid kandes maski. Maski kandmise kohustus on alates 13. eluaastast. Palume ennast varustada maskidega. 14. augustil tuleb meeleolu looma Pärnumaa Lõõtspillihaigete Selts ja 15. augustil esineb pillimuusikaga Eevi Vaher. Suveniiripoes on saadaval postkaardid, pastapliiatsid, raudteeajaloo alane kirjandus ja unikaalsed vedurimudelid. Mõlemal päeval töötab kohviks. Videosaalis näeb slaidiprogrammi ülevaatega Viljandi – Tallinna raudtee ajaloost. Tulgem aurutama ja olgem terved!