Paraku on meie raudtee aja toimel amortiseerunud ja vajab rekonstrueerimist, et meie töötavad eksponaadid saaksid sellel ohutult liikuda. Oleme plaani võtnud 600 meetrise raudteelõigu, mis on ajahamba poolt kõige rohkem kannatada saanud, kapitaalse rekonstrueerimise uue aluskihi, betoonliiprite ja raskemate rööbaste paigaldamise läbi. See annab meile ka võimaluse tõsta muuseumrongi sõidukiirust ja kasutada ka raskemaid vedureid meie raudteel. Paraku senised sponsorid ei saa tekkinud majandusliku olukorra tõttu meie ettevõtmisi toetada, mistõttu pöördume kõigi eestimaalaste poole abipalvega toetada meie remondiprojekti vastavalt oma võimalustele. Sihtotstarbelisi annetusi saab teha meie kontole EE197700771002553444 LHV pangas. Igal annetajal on võimalik saada ka tulumaksu soodustust aga seleks vajab meie raamatupidamine teie isikukoodi. Ka juriidiliste isikute puhul kehtib sama. Oleme ette tänulikud ja loodame väga, et teie abiga saame oma raudteelõigu korda.