Suvi on täies hoos liikuma lõpu poole ja varsti algab taas kooliaasta. Paljud lapsed lähevad esimest korda kooli ja, et sinna kaasa võtta põnevaid elamusi korraldame traditsiooniliselt aurupäevad. Aururong sõidab laupäevase ja pühapäevase sõiduplaani alusel. Neile, kes esimesse klassi lähevad on muuseum ja rongisõit tasuta, teistele vastaval hinnakirjale. Tasuda saab meile sularahas või kohapeal ülekandega mobiiltelefonilt. Töötab ka kohvik, kus on maitsvad suupisted ja joogid. Videosaalis võib näha programmi Sonda – Mustvee raudtee ehitusest, mille algusest möödus juulis 100 aastat. Suveniiripoes on müügil teemakohased raamatud, suveniirkruusid, rongimudelid 1:43, rinnamärgid, postkaardid, piirkonna ajaloolised “salajased” topograafilised kaardid ja muu. Tulge taas põnevaid elamusi saama!